Model do wyboru - ja akurat mam DEH-7400 mp3. Rewelka. Jakość !!!
Pozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
Sam mam Pioneera CD (niski model seria 2) od 4 lat i w czym jest z tymi radiami problem?
sorry, ale masz problem z czytaniem ??
wyraźnie napisałem, że problem dotyczy 'nowych' Pioneer'ów,
konkretnie serii x700 - mają słabsze wyposażenie, gorsze brzmienie
od analogicznych modeli z serii x600, x630 czy x650
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Ja 4 lata temu za swojego cd-ka dałem 1000 teraz ta seria kosztuje 500
Na czym zaoszczędzili?
Tu na niczym nie zaoszczędzili, jest tańsze ponieważ minął pewien czas nowości danego modelu - czysty marketing.
Moje też kosztowało 2400zł, a teraz chyba poniżej 1000zł chociaż nie wiem dokładnie.
Najnowszy model zawsze ma wysoką cenę wyjściową.
Pozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
A ja sobie niedawno kupile panasonic-a cq-c1301n i jestem bardzo zadowolony gra jak mazenie. Bez problemu czyta wszystkie plyty, moc mi w zupelnosci wystarczy (nie lubie zimnego lokcia). No i przedewszystkim jest w dobrej cenie jak na radio z mp3 ostatnio widzialem w avansie za 575, ja kupilem troche taniej w niemczech bo akuratnie bylem.
Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Podłączę się pod ten temat z zapytaniem o Pionka DEH-30MP. Jest to radyjko w dość dobrej cenie. Pytanie, czy jak na cenę gra przyzwoicie? Czy ewentualnie w takim przedziale można trafić coś lepszego?
Jabar1975, fajny sprzęt, ale czy wart swojej ceny ??
jeśli bardzo zależy Ci na nienachalnym designie to OK,
ale jeśli idzie o granie to zainteresuj się takim sprzętem - http://www.pioneer.pl/pl/product_det...nomy_id=25-121
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
design mi sie podoba - tyle ze nie ma mp3 - a to podstawa dla mnie (naprzeciw purystom audiocarowym) pogadamy przy okazji jakiegos spota - dzisiaj niestety nie udalo sie dojechac ale next time. Jak dla mnie cos jak najmniej festyniarskiego - za to dobrze grajacy i funkcjonalny.
A czy zna ktos Nakamichi cd 500 - dosc powaznie zastanawiam sie nad takim sprzetem
Ja nie znam, tylko tyle co dane techniczne: Dla mnie odpada bo:
- brak opóźnieni czasoweych
- tylko proste podbicie basów i sopranów oraz średnich
- brak sterowania subem z poziomu radio odtwarzacza
- cena ok. 2tyś
+ to fajny wygląd bez wytrysków
+ pewnie nieźle gra, ale chyba nie dorosłem do tego typu sprzętu
Ponieważ też myślę o zmianie sprzętu (tylko muszę sprzedać Alpine) to celem eksperymentu zastanawiam się nad Kenwoodem 8534Y
Komentarz